Rubber- en fiberringen

Rubber- en fiberringen


Oeps, lekkage; tijd om dat ringetje te vervangen. Met een zeer uitgebreid assortiment ringen in rubber en fiber hebben wij de juiste ring voor u. Een rubber ring wordt gebruikt in water- en gasinstallaties en een fiberring is puur voor water bedoeld. Deze ring zet uit als hij nat wordt, daardoor sluit hij altijd goed af. Naast de ringen hebben wij natuurlijk ook kranenvet in het assortiment. Dit is een speciaal siliconenvet dat is gemaakt om te blijven zitten als er water langs loopt. Het wordt gebruikt in situaties waar een draaiende verbinding water moet doorlaten, zoals bij de hals van een kraan.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Verschillende uitvoeringen
  • Topkwaliteit
  • Handig
  • Voordelig
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder bekeken door jou

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.