Meubelscharnieren

Meubelscharnieren


Van veerscharnier tot paumelle, van louvrescharnier tot klepscharnier en van scharnier met een losse pen tot een messing scharnier met een verklonken pen; met een ruim assortiment meubelscharnieren hebben wij meestal precies wat u zoekt. Onze scharnieren zijn leverbaar in verschillende maten en materialen, als het scharnier dus ter vervanging van een oud scharnier is dan is het verstandig om het oude scharnier even mee te nemen.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Voor iedere kast
  • Geveerd
  • Ook met demping
  • Duitse kwaliteit
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.