Kantschuiven

Kantschuiven


Bij een dubbele deur of een dubbel raam sluit de ene kant in of aan de andere kant. We noemen dit de passieve zijde (de kant die als eerste wordt vastgezet) en de actieve zijde (de zijde die altijd als eerste open gaat). De passieve zijde moet op enigerlei wijze worden vastgezet aan het kozijn. Dit kan onder andere met een kantschuif. Een kantschuif is eigenlijk een schuif die met een hendeltje wordt bediend en aan de kopse kant van een deur of raam kan worden ingelaten. Een kantschuif is niet SKG-gekeurd maar kan in bepaalde gevallen uitkomst bieden. Zowel voor nieuw aan te brengen kantschuiven als voor de vervanging van een kapotte kantschuif hebben wij een ruim assortiment kantschuiven op voorraad.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Diverse maten
  • Makkelijk te bedienen
  • Ook extra lang
  • Staal, aluminium of rvs
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.