Bootsleutels

Bootsleutels


Op een boot zitten allerlei verschillende sloten: contactsloten, kastsloten, kajuitsloten en ook motorsloten. Met een uitgebreid assortiment op voorraad kunnen wij u aan de juiste sleutel helpen, of het nu gaat om het kopiëren van een bestaande sleutel of het maken van een sleutel op een slot, bij Postma en Postma bent u aan het juiste adres. Wij hebben zelfs de ouderwetse messing verchroomde kajuitsleutels nog voor u in het assortiment. Een echte kajuitsleutel is namelijk volledig vervaardigd uit messing, dit omdat het slot ook van messing gemaakt is en een stalen sleutel niet goed is voor het slot.


Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Originele kwaliteit
  • Enorm assortiment
  • Voor ieder slot
  • Uniek in de regio
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.