Plamuur en vulmiddel

Plamuur en vulmiddel


Of u nu een doorgewinterde klusser bent of af en toe aan de slag gaat, met de voorbehandeling van Alabastine slaagt iedere klus. Alabastine heeft een compleet assortiment waarmee u hout, steen en voegen kunt behandelen om vervolgens een mooi eindresultaat te realiseren! Alabastine is onze leverancier van onder andere muurvuller, allesvuller, houtvuller, houtplamuur en houtrotstop. Kom in de winkel langs en wij zullen u vertellen wat voor uw klus het beste geschikt is.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Lange levensduur
  • Verschillende uitvoeringen
  • Voor de vakman en de doe-het-zelver
  • Handig formaat
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.