Keyfinders

Keyfinders


Weer die sleutelbos kwijt? Tijd voor een keyfinder. Er zijn veel verschillende keyfinders op de markt maar er is eigenlijk maar een goede; de Chippolo. De Chippolo is een hangertje in de vorm van een munt die eenvoudig aan de sleutelbos kan worden bevestigd en met een app te koppelen is aan iedere smartphone. Met de app kan niet alleen de sleutelbos worden gevonden door de Chippolo te laten piepen maar er zijn nog veel meer functionaliteiten, zo kan ook met de Chippolo een smartphone worden gezocht door twee keer te Chippolo in te drukken. Echt een superhandig ding dus.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Werkt goed
  • Makkelijk in gebruik
  • Veel mogelijkheden
  • Ook geschikt om andersom te zoeken
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder bekeken door jou

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.