Zelfklevende hangers

Zelfklevende hangers


Even iets ophangen? Dat kan supersimpoel met zelfklevende hangers; de oplossing voor het ophangen van lichte lijstjes, tekeningen, schilderijtjes of andere decoratieve spullen. Een zelfklevende hanger is een vlak met een haakje eraan om achterop het op te hangen object te plakken. De hangers zijn er in verschillende modellen voor verschillende toepassingen en gewichten. Deze hangers worden vaak gebruikt als het niet mogelijk is om een spijker of schroef in te schroeven of slaan. Wij hebben plakkaathangers voor het lichte werk en extra sterke hangers voor de wat zwaardere spullen. Kom gerust kijken in onze winkel voor het aanbod.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Snel
  • Gemakkelijk
  • Niet boren
  • Verwijderbaar
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.