Dakraamsloten

Dakraamsloten


Velux dakramen zijn bijzonder inbraakgevoelig. Door aan de buitenzijde met geweld een afdekkap te verwijderen kan relatief makkelijk het raam worden geopend. Voor veel dakramen is dat geen probleem omdat ze hoog op het dak zitten. Echter met de opkomst van zonnepanelen waar eenvoudig tegenop geklommen kan worden en in verband met lage dakramen moeten sommige dakramen weldegelijk worden voorzien van een slot. Wij verkopen verschillende slotjes van Secu en Axa waarmee een dakraam eenvoudig beveiligd kan worden.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Voordelig
  • Eenvoudig te monteren
  • Voorkomt inbraak
  • Past altijd
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder bekeken door jou

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.