Dievenklauwen

Dievenklauwen


Een effectieve manier om uw huis te beveiligen tegen inbraak is het plaatsen van dievenklauwen in ramen of deuren. Deze dievenklauwen zijn gemaakt van gehard staal en zijn in twee uitvoeringen verkrijgbaar. Ten eerste zijn er de losse dievenklauwen: hierbij wordt een pin geplaatst in de deur en een busje in het kozijn. Daarnaast zijn er dievenklauwen die in de scharnieren geïntegreerd zitten, dit is natuurlijk de netste oplossing.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Draagt bij aan veiligheid
  • Eenvoudig te monteren
  • Pin en bus
  • Per stuk te koop
Reviews (1)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.