Borgmiddel

Borgmiddel


Sommige boutjes, sommige moertjes of andere schroefdraadverbindingen moeten gewoon niet steeds los gaan en doen dat wel. Neem nou het boutje van het deurbeslag, of het schroefje van een spatbordstang van de fiets, een boutje in een ander voertuig zoals van de kofferbakverlichting in de auto. Het maakt niet uit waar het om gaat, als iets niet los moet trillen dan is er een goed middel: borgmiddel. Borgmiddel is een soort rubberachtige lijm die aangebracht wordt op een schroefdraad zodat deze niet vanzelf lostrilt. Er zijn drie soorten borgmiddel, een lichte, middel en zware variant. De lichte variant is voor kleine boutjes en moertjes. De middelste variant is alleen nog met gereedschap los te krijgen en de zware variant moet zelfs met hitte worden losgestookt. Borgmiddel wordt ook wel Loctite genoemd.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Voorkomt lostrillen
  • Verschillende gradaties
  • Kleine verpakking
  • Eenvoudig in gebruik
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.