Steek- en ringsleutels

Steek- en ringsleutels


Voor het aandraaien of losdraaien van bouten en moeren gebruikt u ring- of steeksleutels. Dit is een stuk gereedschap dat onmisbaar is in iedere gereedschapskist. Een steeksleutel bestaat altijd uit twee verschillende maten. Dit is bij de ringsleutel niet het geval. Alle ringsleutels en steeksleutels die wij verkopen zijn van de fabrikant Beta, die zodanig goede ring- en steeksleutels produceert dat ze zelfs worden gebruikt bij de Formule 1.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • De beste kwaliteit
  • Los te koop
  • Gaat heel lang mee
  • Ideale pasvorm
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter
Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.