Lasklemmen

Lasklemmen


Om verbindingen te maken met installatiedraad wordt gebruik gemaakt van lasklemmen. In het verleden werden er vaak lasdoppen gebruikt voor het doorverbinden van installatiedraad. Vandaag de dag zijn deze echter niet meer zeer gangbaar. Postma en Postma heeft een assortiment bestaande uit drie- tot zesvoudige, zowel klemmen voor harde als zachte draad. Dit wil zeggen dat zowel harde installatiedraad als zachte snoeren in de klem kunnen worden gedrukt. Daarnaast beschikken wij ook over kroonklemmen, dat zijn een soort lasklemmen die de kroonsteen kunnen vervangen bij het aansluiten van een lamp.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Handig verpakt
  • Voor harde en zachte draad
  • Verschillende groottes
  • Eenvoudig in gebruik
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.