Meubelkluizen

Meubelkluizen


Voor het bewaren van belangrijke documenten of andere waardevolle objecten kunt u overwegen een meubelkluis aan te schaffen. Een meubelkluis (ook wel privékluis genoemd) is een wat kleinere kluis die kan worden geïntegreerd in bijvoorbeeld kasten of andere meubels. Meubelkluizen zijn in principe alleen beveiligd tegen braak, maar kunnen ook beveiligd tegen brand worden geleverd. Wilt u weten wat voor u kluis u nodig heeft? Wij kunnen u altijd vrijblijvend adviseren, zowel als het gaat om de juiste waardeberging of de ideale plaats. Tevens verzorgen wij de montage van de kluis op locatie.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Verschillende uitvoeringen
  • Met sleutel of elektronica
  • Advies op maat
  • Op locatie gemonteerd
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.