Slotbouten

Slotbouten


Slotbouten zijn bouten met een vlakke kop met daaronder een vierkant dat in het hout wordt getrokken of geslagen of in een uitgevijld vierkant in het metaal valt om te zorgen dat de slotbout niet meedraait als de moer wordt aangedraaid; dat hij op slot zit. Met een slotbout kan bijvoorbeeld iets worden vastgezet waarbij de kop van de bout niet uit mag steken, zoals een meubel, of waarbij zonder gereedschap het ding bediend moet kunnen worden, zoals met vleugelmoeren bij een bladpers. Slotbouten zijn in vele diameters te koop en in verschillende materialen te verkrijgen.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Stevig
  • Verschillende lengtes
  • Diverse materialen
  • Per stuk te koop
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.