Invalzaagbladen

Invalzaagbladen


Naast de gewone cirkelzaagbladen verkoopt Postma en Postma ook veel verschillende invalzaagbladen voor verschillende doeleinden. Deze invalzaagbladen worden geproduceerd door de Duitse fabrikant KWB, die bekendstaat om zijn gebruiksvriendelijke, kwalitatief goede en betaalbare producten. De invalzaag wordt gebruikt om bijvoorbeeld midden in een plaat een zaagsnede te maken. Het apparaat waar deze zaagbladen ingaan heeft nogal veel verschillende namen. De machine is uitgevonden door Fein, dus zo wordt de machine wel eens genoemd; een Fein. De officiële benaming is een oscillerende multitool maar trilzaag, tondeuse of multitool is ook veelgehoord.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Universele aansluiting
  • Ook in hardmetaal
  • Fijn en grof
  • Diverse maten
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.