Afdekzeilen

Afdekzeilen


Een afdekzeil kan erg handig zijn in veel verschillende situaties. Wanneer u goederen wilt afdekken als bescherming tegen het weer, of wanneer u bijvoorbeeld gaat schilderen. De afdekzeilen die wij verkopen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit polyethyleen met om de meter een stevig oog in de rand. Doordat deze afdekzeilen rotting-, vocht- en schimmelwerend zijn deze ook zeer geschikt als grondzeil of tapijt in bijvoorbeeld tenten.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Handig
  • Groot en klein
  • Verschillende kleuren
  • Met ogen
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder bekeken door jou

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.