Luikringen

Luikringen


Luikringen zijn ringen die in- en uit- kunnen klappen. Zo kan een luik in de vloer zonder uitstekende delen worden gemaakt maar als het luik er dan uitgepakt moet worden dan kan het luik eenvoudig aan de ring worden opgetild. Deze luikringen worden ook wel gebruikt voor deurtjes in situaties waarin het greepje niet mag uitsteken, bijvoorbeeld in een kajuit of camper. Wij hebben allerlei verschillende luikringen in het assortiment, van grove gegalvaniseerde luikringen voor functionele toepassingen tot mooie rvs of messing designluikringen om te gebruiken in een verfijnd interieur.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • RVS of staal
  • Industrieel of sierlijk
  • Op voorraad
  • Stevig
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder bekeken door jou

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.