Slijttochtstrip

Slijttochtstrip


Naar buiten draaiende deuren sluiten tegen een dorpel aan de binnenzijde. Zonder slijtstrip met tochtflap zou dit een flink tochtgat betekenen, daarnaast zorgt de dorpelstrip ervoor dat de dorpel niet kapot wordt gelopen en geeft hij grip door een geribbeld oppervlak. Wij hebben deze dorpeltochtstrip in twee verschillende lengtes en breedtes is het assortiment. De lange variant is bedoeld voor dubbele deuren en de twee verschillende breedtes zijn bedoeld voor deuren met en smalle en deuren met een brede dorpelstijl.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Verschillende breedtes
  • Scheelt tocht
  • Voorkomt dat de dorpel slijt
  • Ook voor dubbele deuren
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.