Thinner

Thinner


Binnen ons assortiment Bleko artikelen vindt u onder andere thinner. Thinner is een effectief midddel voor het oplossen van verf op oliebasis. Hierdoor kunt u thinner gebruiken voor het schoonmaken van spullen zoals kwasten na het schilderen. Daarnaast is thinner ook te gebruiken bij het verwijderen van secondelijm. Bij ons kunt u thinner kopen in flessen van een liter. Bij gebruik is voorzichtigheid echter wel geboden. Eventuele beschermingsartikelen zijn bij ons ook beschikbaar.


Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Ouderwets goed
  • Niet biologisch
  • Per liter verpakt
  • Geschikt voor het verdunnen van lijm of spuitverf
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.