Huishoudelijk

Waar bent u naar op zoek?
94
Huishoudelijk

Is het tijd om te klussen? Bij ons vindt u altijd wat u nodig heeft. Van spuitverf, plamuur, schuurpapier en siliconenspray tot staalwol, tape, persoonlijke bescherming en afdekzeilen. 

Ook hebben wij diverse huishoudelijke artikelen op voorraad, zoals de producten van HG, bezems en borstels, vochtvreters, huishoudtrappen, strooizout en zelfs meubeldoppen. Op zoek naar keuken- en tafelmessen of een specifiek type schaar? Neem een kijkje in ons assortiment. 

Postma en Postma
18 van de 94 producten getoond Laad meerHeeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.