Handdoekhangers

Handdoekhangers


Een haakje in de keuken voor uw handdoek of theedoek of een hanger in de badkamer is gemakkelijk te bevestigen zonder schroeven of boren. Postma en Postma verkoopt veel verschillende, zelfklevende haakjes die zowel gemakkelijk te plaatsen als te verwijderen zijn. Deze haakjes of handdoekhangers zijn verkrijgbaar in zeer eenvoudige uitvoeringen als zowel in moderner design en zijn aan te brengen op verschillende ondergronden zoals glas, hout, plastic en tegels.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Handig
  • Gaat lang mee
  • Design
  • Gemakkelijk te monteren
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.