Oogbouten

Oogbouten


Een oogbout is een schroefdraad met aan het uiteinde een dichtgebogen oog eraan. Een oogbout is in veel verschillende maten en materialen te koop en voor allerlei toepassingen geschikt. Zo kan een oogbout bijvoorbeeld worden bevestigd aan de zijkant van een aanhanger om een spanband in te haken, een oogbout kan in een keilhuls worden gedraaid om iets zwaars op te hangen of een oogbout kan als vleugelbout worden gebuikt. Aan het ook kan hij namelijk ook met de hand worden aangedraaid.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Verschillende maten
  • Per stuk te koop
  • Ook dichtgelast
  • Sterk
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder bekeken door jou

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.