Keilbouten

Keilbouten


Een keilbout is geschikt om zware dingen op te hangen in steen en beton voor binnen. De meest bekende toepassing van de keilbout is het monteren van leuninghouders voor de trapleuning, deze keilbouten of keilhulzen zijn voorzien van een acht millimeter schroefdraad. Daarnaast is een keilbout ook beschikbaar als keiloog of keilhaak. Dit is handig voor het ophangen van bijvoorbeeld een boxzak. Voor toepassingen buiten kan beter niet voor een keilbout worden gekozen omdat een roestende keilbout de muur ernstig kan beschadigen als hij verder uitzet.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Eenvoudig in gebruik
  • Voor steen en beton
  • Ook met haak of oog
  • Heel sterk
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.