Gelaste ringen

Gelaste ringen


Een gelaste ring is een ronde ring die niet open kan. De gelaste ring is, zoals de naam al voorspeld, namelijk dichtgelast. Omdat de ring is dichtgelast is deze net zo sterk als een ketting van dezelfde dikte. Een gelaste ring wordt vaak gebruikt waar meerdere touwen bij elkaar komen, bijvoorbeeld bij een schommel. Wij hebben verschillende maten gelaste ringen in gegalvaniseerd staal en in rvs. De rvs gelaste ringen zijn gepolijst en dus ook voor decoratieve doeleinden te gebruiken.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Supersterk
  • Verschillende maten
  • Om in touw te knopen
  • Staal en RVS
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder bekeken door jou

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.