Veiligheidsbeslag

Veiligheidsbeslag


Een belangrijk onderdeel van uw hang- en sluitwerk is het veiligheidsbeslag. Een veilgheidsbeslag bestaat uit twee veiligheidsschilden en de benodigde grepen of krukken. Een veilgheidsbeslag heeft drie functies: het moet veilig zijn, het moet er mooi uitzien en het moet natuurlijk ook handig werken.

Binnen onze ijzerwaren hebben wij daarom een groot assortiment veiligheidsbeslag met en zonder antikerntrekbeveiliging, of uittrekbeveiliging, in de meest uiteenlopende materialen en modellen. Voor ieder wat wils. Neemt u altijd even de PC-maat op, dat is de maat van het hart van de kruk tot en met het hart van de cilinder. Dit is standaard 55, 72, 85 of 92 millimeter.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Aluminium op voorraad
  • Alle kleuren leverbaar
  • Met greep of kruk
  • Verschillende maten
Reviews (1)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.