Elektra & licht

Waar bent u naar op zoek?
55
Elektra & licht

Elektra vormt de basis van een veilige en functionele woonomgeving. Bij Postma en Postma vindt u dan ook alles voor je elektrische installatie, van kabelgoten, snoerschakelaars, verlengsnoeren en zekeringen tot (draadloze) deurbellen, rookmelders en aarddraad. Advies nodig? Kom gerust bij ons langs. Ook voor montage op locatie kunt u bij Postma en Postma terecht. 

Op zoek naar de juiste lichtbron? In ons assortiment vindt u ledlampen, halogeenlampen en spaarlampen. Ook voor looplampen, buitenlampen, dimmers en schakelaars bent u bij ons aan het juiste adres.

Postma en Postma
18 van de 55 producten getoond Laad meerHeeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.