Aanlegringen

Aanlegringen


Een aanlegring is bedoeld om een bootje aan de steiger te leggen. Het is een plaat met daarop een u-beugel waar een ring doorheen loopt. Zo’n oog is echt handig om van alles aan vast te zetten: een fiets aan de gevel, een boot aan de steiger of een picknicktafel aan het straatwerk. Ook worden de aanlegringen wel gebruikt om op een laadvloer vast te zetten. Doordat de ring er los aan zit kunnen er grote haken van spandbanden en dergelijke doorheen zonder dat ze heel ver uitsteken als ze niet gebruikt worden. Een aanlegring wordt uitgevoerd in rvs 316, oftewel zeewaterbestendig rvs.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Zeewaterbestendig RVS
  • Drie verschillende maten
  • Gepolijst dus mooi
  • Handig voor van alles
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.