Schroefduimen

Schroefduimen


Een schroefduim is een schroef met een haakse hoek eraan. Deze schroefduimen worden meestal gebruikt om iets op te hangen aan een wand. Schroefduimen zijn er met een schroefgleuf of kruiskop of zonder aandraaimogelijkheid. Wij hebben schroefduimen in verschillende materialen in het assortiment: messing, rvs of staal maar ook wit geëpoxeerd. De schroefduimen komen in veel verschillende maten en zowel per stuk als in een blister met een aantal stuks erin. Wat voor schroefduim u ook zoekt; Postma en Postma heeft ‘m.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Verschillende kleuren
  • Ook met aandraaimogelijkheid
  • Van groot tot klein
  • Per blister of per stuk te koop
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.