Strooizout

Strooizout


Hoewel de afgelopen winters minder streng dan vroeger bleken, is het goed om voorbereid te zijn op onverwachte situaties. Een glad wegdek, terras, tuinpaadje of een gladde oprijlaan kan immers voor gevaarlijke situaties zorgen en is gemakkelijk te voorkomen. Wij verkopen betaalbaar strooizout, geleverd in emmers van 7,5 kg. Zo heeft u een bescheiden voorraad in huis waarmee u bent voorbereid om onverwachte sneeuwval en ijzel.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Handig om te hebben
  • Per emmer te koop
  • Lekker grof
  • Ruimschoots op voorraad
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.