Brievenbussloten

Brievenbussloten


Een brievenbusslot (ook wel automaatcilinder genoemd) wordt, zoals de naam al zegt, gebruikt voor brievenbussen maar ook sleutelkastjes, gokkasten, geldkistjes en lockers. Wij hebben veel verschillende brievenbussloten in ons assortiment. Wanneer u een nieuw nodig heeft adviseren wij u de oude mee te nemen zodat u zeker bent van het juiste formaat. Wanneer u de sleutels van uw automaatcilinder bent verloren, kunt u controleren of er een nummer op de cilinderkern staat. Bij veel van dit soort cilinders kunnen wij sleutels op nummer maken. Maak altijd wel even een foto van het slotje, dat maakt het voor ons een stuk makkelijker. In zo’n geval hoeft u niet de cilinder te vervangen. Voor advies staan wij uiteraard altijd voor u klaar in de winkel.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Hetzelfde slotje als u hebt
  • Met moer of clip
  • Losse sluitlippen te verkrijgen
  • Alle merken
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.