Trekveren

Trekveren


Een trekveer is een veer met twee ogen eraan. Deze veren zijn gemaakt om te trekken en het daarom trekveren. Onze veren zijn gemaakt in Nederland van het hoogwaardigste verenstaal voor een lange werking. Alle veren zijn per stuk te koop in verschillende afmetingen en treksterktes. Trekveren zitten vaak in allerlei huishoudelijke apparaten en spullen. Met het vervangen van een simpel veertje kan het zo weer een extra ronde mee.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • De hoogste kwaliteit verenstaal
  • Nederlandse makelij
  • Per stuk te koop
  • Vele maten en sterktes
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.