Aluminium veiligheidsbeslag

Aluminium veiligheidsbeslag


Een belangrijk onderdeel van een veilig afgesloten deur is het veiligheidsbeslag. Naast een uitgebreid assortiment sierlijk veiligheidsbeslag hebben wij ook een grote keuze in aluminium beslag. Dit beslag is voorzien van een verende antikerntrekbeveiliging waardoor het met de bestaande cilinder op het huidige slot toepasbaar is. Dit beslag kan worden uitgevoerd met aan twee zijden een kruk of aan een kant een kruk en aan een kant een greep voor gebruik op een voordeur. Veiligheidsbeslag met anti-kerntrekbeveiliging voor uw buitendeur verkrijgbaar in de standaard PC-maten van 55, 72, 85 en 92 millimeter. Ook verkopen wij nog aluminium smaldeurbeslag. Dit speciale veiligheidsbeslag is 28 millimeter breed en daarom geschikt voor relatief smalle deurstijlen. Uiteraard zijn ook aluminium veilgheidsrozetten te verkrijgen voor gebruik in combinatie met een losse deurkruk of voor een bijzetslot. Heeft u vragen over wat u nodig heeft? Kom gerust langs onze winkel om u vrijblijvend te laten adviseren.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Veilig
  • Solide
  • Voordelig
  • Vergt haast geen onderhoud
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter
Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.