Gereedschapsklemmen

Gereedschapsklemmen


Gereedschapsklemmen zijn bedoeld om een gereedschapsbord in te richten. Het zijn verende klemmen die eenvoudig op een plank kunnen worden schroef; hoe strakker de schroef des te strakker de klem klemt. Gereedschapklemmen kunnen ook worden gebruikt voor ander toepassingen waarbij een rond object ergens op geklemd moet worden. Een gereedschapsklem is te verkrijgen in bijna iedere gewenste maat. Er zijn ook extra stevige klemmen met rubber erin. Deze klemmen worden ook wel steelklemmen genoemd, een steelklem is zo sterk dat een bezem er in kan worden opgehangen zonder dat de steel uit de klem glijdt.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Handig
  • Sterk
  • Verschillende maten
  • Per stuk te koop
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.