Touw

Touw


Touw voor iedere toepassing, daarvoor moet u bij Postma en Postma zijn. Onze touwen zijn uiteraard allemaal per meter te verkrijgen. Van oranje polypropeen drieslagstouw, tot blauwe bootlijnen en van jaloeziekoord tot rolluikenband en van sportlijn tot rolluikenband; wij hebben een ruim assortiment touwen. Al onze touwen zijn per meter te koop. De touwen zijn voorzien van een label om aan te geven hoe sterk de touwen zijn. De touwen zijn er in enkele millimeters tot dikke scheepstouwen. Kom gerust langs om even te voelen en te kijken, wij helpen u graag.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Voor alle toepassingen
  • Per meter te koop
  • Met opgegeven gewicht
  • Verschillende materialen
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.