Roedesteunen

Roedesteunen


Voor het ophangen van een roede is een roedesteun nodig. Met een uitgebreid assortiment verschillende roedesteunen en bijpassende roede hebben wij wat u nodig hebt. In sommige gevallen zijn dichte steunen nodig, in andere gevallen open steunen om de roede simpel te kunnen verwijderen. Er zijn ook steunen om op te schroeven of om de roede aan de bovenzijde van de kast te kunnen bevestigen. Naast de standaard aluminium roedes kan ook worden gekozen voor messing of rvs roedes. Deze pijp komt in verschillende diktes en kunnen wij volledig voor u op maat laten maken en leveren inclusief de benodigde bevestigingsmaterialen.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Open of gesloten
  • Verschillende materialen
  • Eventueel met roede
  • Vele montagemogelijkheden
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder bekeken door jou

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.