Spuitmondjes

Spuitmondjes


Even wat kitten, maand of wat later wilt u weer verder gaan en verhip; spuitmond weer helemaal vol met opgedroogde kit. Medderen met een schroevendraaier en een mes; nergens voor nodig. Spuitmondjes voor uw kitkoker zijn bij ons in sets van drie verkrijgbaar. Deze spuitmondjes zijn te gebruiken voor alle soorten kit en kokers en zijn afkomstig van de fabrikant Bison, hét toonaangevende lijm- en kitmerk in de Benelux en ver daarbuiten.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Scheelt u nieuwe kit kopen
  • Geen gedoe met harde kit
  • Universeel
  • Voordelig
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.