Deuropvangers

Deuropvangers


Een deuropvanger is de oplossing om te voorkomen dat een deur hard dicht klapt. Naast een hoop lawaai kan het hard dichtklappen van een deur ervoor zorgen dat de deur, het kozijn of de muur beschadigd raken. Wij hebben van de fabrikant Dictator uit Emmeloord een uitgebreid assortiment deuropvangers verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Het is altijd handig om te weten aan welke kant van de deur de deuropvanger gemonteerd moet worden en wat de terugligging van de deur is ten opzicht van het kozijn, maak dus altijd even een foto.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Voorkomt schade
  • Diverse modellen
  • Nederlandse makelij
  • Op voorraad
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.