Sleutelringen en –clips

Sleutelringen en –clips


Even die sleutelbos herinrichten, dat is wel eens lekker. Daarom hebben wij een groot assortiment verschillende sleutelringen en –clips. Wij hebben ringen van een paar millimeter tot een paar centimeter groot. Daarnaast hebben wij verschillende soorten clips om de sleutels makkelijk af te kunnen koppelen en aan elkaar te kunnen maken. Zo is het bijvoorbeeld handig om de autosleutel van de bos te kunnen klikken, daar hebben wij speciale snappers voor in de winkel hangen.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Echt verenstaal
  • Verschillende formaten
  • Per stuk te koop
  • Gaat lang mee
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter
Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.