Plaatduimen

Plaatduimen


Een plaatduim is eigenlijk de scharnierpen van een heng. Als een poort bijvoorbeeld wordt afgehangen met hengen dan worden plaatduimen op de paal naast de poort gezet. Plaatduimen zijn er in twee maten, namelijk voor inliggende poorten en deuren en voor opliggende poorten en deuren. Daarnaast zijn er nog schroefduimen. Dit zijn duimen met daaraan een schroefdraad in plaats van een plaat met schroefgaten. Standaard worden de plaatduimen uitgevoerd in gegalvaniseerd staal maar de standaard maat is ook in het zwart te koop.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Verschillende uitvoeringen
  • Zwart of gegalvaniseerd
  • Op voorraad
  • Hengen ook aanwezig
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.