Muurgrepen

Muurgrepen


Even opstaan vanaf het toilet, even vasthouden onder de douche of net even dat opstapje veilig nemen; wij hebben grepen in het assortiment die geschikt zijn om op de wand te monteren om te zorgen voor wat grip. De grepen zijn gemaakt van aluminium en ze zijn gegoten dus er zitten geen scherpe kanten aan. De grepen zijn te verkrijgen in een aluminiumkleurige uitvoering of in een wit geëpoxeerde uitvoering. De lengtes variëren van vijftien tot zestig centimeter en zijn zodoende voor bijna iedere situatie geschikt. Ook om langs de trap een beetje grip te creëren. Als het zwaarder of langer moet dan laten wij de grepen op maat maken in rvs. Wat voor muurgreep u ook zoekt; bij Postma en Postma gaat u hem vinden.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Niet glad
  • Op voorraad
  • Pakt goed
  • Verschillende lengtes en modellen
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.