Huissleutels

Huissleutels


Wij zijn de specialist in het kopiëren van alle soorten huissleutels; als wij het niet kunnen dan kan niemand het, wij noemen onszelf niet voor niets de sleutelspecialist. Of het nu gaat om een sleutelprofiel dat pas net op de markt is of een slot van tientallen jaren oud; wij hebben de sleutel. Ook het namaken van sleutels van centrale deuren is geen probleem als de certificering is vervallen. Wij maken de sleutels direct voor u; klaar terwijl u winkelt noemen wij dat.


Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Het grootste assortiment
  • De specialist van de regio
  • Razendsnel klaar
  • Grote voorraad
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder bekeken door jou

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.