Pluggen

Pluggen


Er zijn momenteel echt enorm veel verschillende soorten pluggen op de markt. Zo is er uiteraard de klassieke plug voor steen van drie tot veertien millimeter. Deze pluggen worden gebruikt voor simpele ophangklusjes. Daarnaast zijn er pluggen met een rand die ervoor zorgt dat de plug niet te ver in de wand zakt, deze pluggen zijn tevens steker, dat wil zeggen; de schroef zit steviger in de wand. Er zijn uiteraard ook pluggen voor andere toepassingen zoals voor holle wanden, holle plafonds, zachte bouwstenen of snoeihard beton. Wat u ook wilt ophangen, wij hebben de juiste plug voor u. Het is natuurlijk wel handig om te weten wat voor wand of plafond u hebt, maar zelfs als u dat niet weet dan hebben wij altijd nog universele pluggen.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Voor iedere wand
  • Diverse diktes
  • Verschillende merken
  • Advies op maat
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.