Kit

Kit


Kit is er voor verschillende toepassingen. Het mooiste wordt dat samengevat in de slogan die bedacht is voor PolyMax van Bison: ‘lijmen, monteren en afdichten’. Dat is wat er met kit gedaan kan worden. Voor al deze toepassingen hebben wij de juiste kit, denk aan: siliconenkit, acrylaatkit en allerlei soorten polymeerkit, zoals PolyMax. Uiteraard hebben wij ook de beste kitpistolen om deze kit aan te brengen en krijgt u van ons het juiste advies omtrent de vraag welke kit u het beste kunt gebruiken.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Altijd de juiste kit
  • Voor iedere toepassing
  • Voor optimaal resultaat
  • Sterk
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder bekeken door jou

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.