Aanslagdopjes

Aanslagdopjes


In woningen met opdekdeuren zijn vaak aanslagdopjes in het kozijn te vinden. Deze dopjes zorgen ervoor dat de deur niet klappert. Vaak is er geen aanslagdop meer te vinden na een jaar of dertig. De doppen zijn weg of volledig verhard. Wij hebben deze kozijndopjes voor stalen of houten kozijnen op voorraad in verschillende uitvoeringen. Het is handig als u het oude dopje of in ieder geval de maat meeneemt naar de winkel zodat u de juiste dopjes van ons meekrijgt.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Universeel
  • Scheelt lawaai
  • Diverse modellen
  • Per vier stuks te koop
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.