Kluissleutels

Kluissleutels


Echte kluissleutels zijn misschien wel de lastigste en kostbaarste sleutels uit ons assortiment. Wij hebben een ruime voorraad sleutel om alle kluissleutels van de bekende merken direct voor u na te kunnen maken. Voor het namaken van deze kluissleutels hebben wij een machine met geavanceerde laserdetectietechnologie. Naast het namaken van kluissleutels doen wij ook reparatie van kluissloten op locatie of zelfs het maken van een kluissleutel op een bestaand slot, dan moet de deur wel open zijn natuurlijk. Neem gerust uw sleutel mee naar de winkel, wij vertellen u altijd van tevoren wat het gaat kosten om de sleutel te kopiëren.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Uniek in de regio
  • Originele kwaliteit kluissleutels
  • Gemaakt met lasertechnologie
  • Kluissleutel met pasgarantie
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.