Kitpistolen

Kitpistolen


Bij de aanschaf van een handkitpistool is het belangrijk om te weten hoe vaak en intensief u uw kitpistool wilt gaan gebruiken. De kwaliteit is afhankelijk van de prijs. Voor een kleine lijmklus zal een goedkoop model volstaan, maar wanneer de te kitten hoeveelheid groter, of het gebruik intensiever is, zult u een kwalitatief beter, meer comfortabel kitpistool nodig hebben voor een mooie strakke kitlijn. Hierover kunnen wij u in de winkel adviseren. Naast kitpistolen hebben wij uiteraard ook een ruim assortiment kit.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Voordelig of goed
  • Voor lijmen en kitten
  • Snel wisselen
  • Professioneel resultaat
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.