Houtdraadbouten

Houtdraadbouten


Houtdraadbouten zijn eigenlijk dikke schroeven met een zeskantige kop erop. Ze worden gebruikt voor het zware werk in hout. Houtdraadbouten worden ook wel fretbouten genoemd. Ze zijn ook geschikt om in een plug te draaien voor het ophangen van zware spullen zoals zonwering of een televisie. Een houtdraadbout is los te koop in gegalvaniseerd staal of in rvs. De diameters lopen uiteen van vijf tot twaalf millimeter en de lengtes van dertig tot honderdzestig millimeter.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
Specificaties
Reviews (0)

Stevig
Verschillende lengtes
Diverse materialen
Per stuk te koop

Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.