Rekogen

Rekogen


Een rekoog wordt gebruikt om zware spullen op te hangen. Dat kan een kast zijn maar ook een zwaar schilderij of een spiegel. Rekogen zijn er in veel verschillende maten. Ze zijn te koop in een verpakking met een aantal stuks. Een rekoog is eigenlijk bedoeld om boven het op te hangen object uit te laten steken. Rekogen zijn voorzien van een groot gat om een schroefduim of schroefkop doorheen te laten steken vanuit de wand en van een aantal kleine gaten om schroeven in het op te hangen object te hangen. Als het ophangsysteem uit het zicht moet blijven dan kan een rekoog ook vlak achterop worden geschroefd om deze vervolgens een beetje naar buiten te buigen om het object op te hangen. Kortom: superhandig en natuurlijk te koop bij Postma en Postma.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Heel sterk
  • Verschillende maten
  • Past altijd
  • Lekker voordelig
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.