Oldtimersleutels

Oldtimersleutels


Oude auto’s, fietsen, brommers of andere voertuigen; hartstikke leuk maar vol slotjes. Van contact tot deur en van tankdop tot achterklep, veel oldtimers hebben allemaal verschillende sleutels. Wat voor oldtimer u ook hebt, wij hebben de sleutel. Bijna alle autosleutels vanaf de jaren ’50 hebben wij aan het rek hangen. Van Trabant tot Datsun en van Opel tot Cadillac, wij hebben de sleutel. Ook als u geen sleutels meer hebt dan bent u bij ons aan het goede adres om weer een sleuteltje bij uw slot te laten maken.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Exclusief bij Postma en Postma
  • De specialist in de regio
  • Enorm assortiment
  • Ook zonder voorbeeld
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder bekeken door jou

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.