Chemische ankers

Chemische ankers


Een chemisch anker is de oplossing om zaken in beton of steen vast te zetten die echt niet los mogen komen. Het is het moderne alternatief voor een keilbout. Omdat ieder stuk draadeind kan worden vastgezet met een chemisch anker is een chemisch anker ook geschikt voor buiten, u kunt dan gewoon een rvs draadeind gebruiken. De montage gaat als volgt: er wordt een gat in de muur, vloer of het plafond geboord. Dit gat moet minimaal twee millimeter groter zijn dan het draadeind. Vervolgens wordt het gat goed stofvrij gemaakt met een stofzuiger of een speciale pipet. Dan wordt met behulp van een mengtuut de twee-componentensubstantie uit de koker gedrukt en gemixt het gat in geperst. Direct hierna wordt het draadeind ingedrukt en door een chemische reactie tussen de twee componenten zit dit draadeind binnen no-time muurvast verankerd. Wij gebruiken dit systeem ook om kluizen te verankeren. U vindt bij ons alles wat u nodig hebt om met chemische ankers te werken.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • De beste oplossing
  • Automatische mengtuut
  • Voor iedere stenen constructie
  • Niet verwijderbaar
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder bekeken door jou

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.